Blog

You are Here Inici|Notícies|ACTIVITATS EN GRUP 2023

ACTIVITATS EN GRUP 2023

Per aquest 2023 us proposem activitats en grup per a petits i grans:

Dilluns amb cavalls: Si us atrau el benestar emocional a través del cavalls, podeu gaudir de diferents propostes (coaching, mindfulness, equinoteràpia peu a terra, entre d’altres), a partir de l’abril a les 18 hores, tots els dilluns, per un cost de 60€ al mes. Us ajudarà a enfocar la setmana amb serenitat.

Ecoturisme pel cap de setmana: Pels qui vulgueu un matí intens descobrint que és l’ecoturisme, l’etologia equina i el coaching amb cavalls, trieu un dels nostres tallers de dissabte i, a part de que us passareu molt bé, coneixereu persones amb interessos semblants als vostres i aprendreu un munt de coses sobre els cavalls i sobre vosaltres mateixos. Els tallers inclouen el dinar, vegà, i tenen un cost de 150 €.

I, per aquells pares i mares o tutors d’infants, de 6 a 8 anys d’edat, que voleu que l’estiu sigui per passar-s’ho bé, per deixar de banda les pantalles, per estar en contacte amb la natura i per assentar unes bases d’educació emocional en els menuts que els hi serviran tota la vida, passeu per Equànima aquest juliol. Les sessions són diàries la primera quinzena del mes, de dilluns a divendres, de 9 a 11 hores, 20€/dia.

***A tenir en compte per a totes les activitats:
-Places limitades a 6 persones
-Som animalistes les activitats amb els cavalls es fan peu a terra.

Per a més informació i reserves a: info@equanima.cat o telèfon 673649065

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima