Blog

You are Here Inici|Blog|Bellesa, noblesa i llibertat fent c

Bellesa, noblesa i llibertat fent coaching amb cavalls

Sentir l’escalfor del cos d’un cavall i la suavitat del seu pelatge quan els raspallem ens reconforta, és terapèutic. Deu ser perquè durant una estona cuidem una de les meravelles de la natura. Tot i així, la primera vegada que venen a Equànima algunes persones es senten intimidades per la presència i la força dels equins. És del tot comprensible. Només el Thuram, el més menut de la colla, pesa més de 400 kg, pot desenvolupar una força d’impulsió de 1.800 kg i assolir una velocitat de 55 km/ hora en pocs segons. Així és que, si volguessin, els cavalls tindrien la capacitat de polvoritzar-nos en un sospir.

El fet de saber això o d’intuir-ho, unit indissolublement a la seva bellesa, crec que és una de les característiques que fa que als humans ens atreguin tant. Diuen que trobem bells als cavalls perquè morfològicament segueixen la proporció àuria, per la seva noblesa i perquè ens inspiren llibertat. Quan diuen això de la noblesa crec que es refereixen al fet que malgrat els abusos que cometem sobre ells tenen el detall de no esfarnegar-nos. Pel que fa a la llibertat, crec que és evident, que observar un cavall o un ramat d’equins al galop amb les crineres al vent ens connecta ràpidament amb aquesta sensació.

A través del coaching amb cavalls treballem aquests conceptes en nosaltres mateixos.

Als humans ens fa bells: un esperit equilibrat en un cos equilibrat, ens fa nobles: actuar amb honestedat i dignitat vers nosaltres mateixos i els demés i, ens fa lliures: viure en congruència amb el que pensem, sentim i fem. Sent qui som, sense màscares. Amb el Programa del Canvi, fent 5 sessions de coaching amb cavalls, et preparàs per assolir aquell objectiu que et proposes actuant de manera equilibrada, honesta i congruent.

Només per 250€, 50€ per sessió, a través dels exercicis peu a terra amb cavalls, descobriràs el teu objectiu vital, sabràs amb quins filtres crees la teva realitat i aprendràs a desfer-te dels que t’obstaculitzen, aprendràs a planificar el teu mapa mental i a reprogramar-te cap a la felicitat i cap als teus objectius. Per a més informació escriu-nos a info@equanima.cat o truca’ns al 673 64 90 65.

No puc deixar de comentar que fa un parell de dies, en una festa dels tres tombs, va morir una euga en caure desplomada mentre arrossegava un carruatge que duia cinc passatgers i em pregunto, quant lluny estan algunes persones de connectar amb la noblesa, la bellesa i la llibertat que transmeten el cavalls. Qui estima dóna llibertat.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima