Blog

You are Here Inici|Blog|COACHING AMB CAVALLS: DE TOT EL QUE

COACHING AMB CAVALLS: DE TOT EL QUE PORTES POSAT L’ACTITUD ÉS EL MÉS IMPORTANT

Saps perquè cada vegada que et proposes fer un canvi a la teva vida no te’n surts? Segurament a causa de la teva escassa actitud. Diu el diccionari que l’actitud és una postura expressiva que es correspon a la disposició de l’ànim. I pel que fa a l’ànim diu que es tracta de la intenció, el coratge, l’esperit de fer una cosa.

Sovint ens diguem a nosaltres mateixos que volem o que necessitem fer un canvi de vida, de feina, de relacions, d’entorn, de manera de fer… Però la realitat és que tot es queda en un pensament, doncs, no hi posem la intenció, ni el coratge, ni l’esperit.

Tot queda en un pensament per què ens fa por o ens fa mandra assumir la responsabilitat que tenim sobre nosaltres mateixos i sobre la nostra felicitat.

Si posem la intenció en fer un canvi estem orientant la nostra consciència a la seva realització.

Si hi afegim l’altre ingredient, el coratge, significa que ens mantindrem ferms en l’assoliment del nostre objectiu davant les adversitats.

I si mantenim l’esperit com a impuls de la nostra obra, significa que gaudirem de l’ànim i de la força interna necessaris per arribar a fer realitat la nostra voluntat de canvi.

En definitiva, amb una bona actitud, tot és possible!

Necessites un canvi? Creus que no tens l’actitud necessària per dur-lo a terme? Doncs fes un canvi de xip amb nosaltres. Apunta’t al Programa del Canvi, 5 sessions de coaching amb cavalls amb les que per només 250 € transformaràs la teva vida.

*Descobriràs la teva missió vital.

*Posaràs sota control les teves pors i et desfaràs de les creences limitants que t’acompanyen.
*Dissenyaràs un nou estil de vida de conformitat als teus valors.
*Dibuixaràs el teu propi camí enfocat a assolir els teus objectius vivint amb  plenitud i felicitat.Posa’t en marxa, ara és el moment: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca’ns al 673 64 90 65, reserva el teu Programa i fes realitat el teu canvi.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima