Blog

You are Here Inici|Blog|COACHING AMB CAVALLS: LA FELICITAT

COACHING AMB CAVALLS: LA FELICITAT ÉS UNA CONQUESTA PERSONAL

Tot el que et proposes empendre pot enriquir la teva vida i la dels altres si sents que és la teva passió, si sents que et fa feliç i que és el que vols fer en aquest món. 

Llavors, què et frena? És possible que les situacions difícils que poden sobrevenir-te, si t’atreveixes a fer un canvi, et facin molta por i per una barreja de pànic i comoditat restes inmòbil i infeliç. 

Quan arriba un moment difícil tens dues opcions: estancar-te o créixer. Si el defuig et quedaràs igual o pitjor de com estaves, si t’hi enfrontes creixeràs. 

Existeix una interminable font d’energia disponible per a tots. Es troba dins de cada persona i està sempre a punt per inspirar-nos per trobar tot el que necessitem per fer el canvi que volem.

Ara bé, ningú té l’obligació de portar-te la felicitat en una safata, ni la família, ni la parella, ni els amics. La felicitat és una conquesta personal que assolim quan som congruents amb nosaltres mateixos i fem el que volem fer en aquesta vida.

20161026_145519Amb el Programa el Canvi ja hem ajudat a moltes persones a descobrir el seu objectiu i a viure una vida plena, rica i feliç.

No ho deixis per a més endavant, apunta’t ara al Programa del Canvi, cinc sessions de coaching amb cavalls, amb les que només per 250€, t’entrenaràs en les habilitats precises per viure sent i fent el que ets i el que vols:

*Descobriràs la teva missió vital.

*Posaràs sota control les teves pors i et desfaràs de les creences limitants que t’acompanyen.

*Dissenyaràs un nou estil de vida de conformitat als teus valors.

*Dibuixaràs el teu propi camí enfocat a assolir els teus objectius vivint en  plenitud i felicitat.

Posa’t en marxa: Escriu-nos a info@equanima.cat o truca’ns al 673 64 90 65 i reserva el teu programa. 

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima