Blog

You are Here Inici|Blog|Coaching amb cavalls per estar bé

Coaching amb cavalls per estar bé en moments difícils.

Hem estat uns mesos funcionant a mig gas en les activitats de coaching amb cavalls involuntàriament. L’accident d’un familiar que ha acabat amb la seva defunció i, l’infart d’un altre que ha reeixit, han requerit la nostra atenció i ajuda en allò que hem pogut i hem sabut fer per donar oxigen i escalfor als nostres.

N’hem après molt d’aquest període. És quan te’n passa alguna de grossa que pots copsar si el treball interior que vas fent en aquest viatge que es diu vida, és real o només són romanços. La capacitat d’assimilació i acceptació dels fets, la proactivitat en buscar solucions, l’evitar dramatitzar, l’adaptació als canvis que s’han anat originant, el viure els moments de tristesa amb plenitud i l’estar present i adonar-nos de les coses positives que aquestes situacions ens han portat, m’és una mostra que anem pel bon camí.

Davant dels fets que ens han succeït hem experimentat dolor però hem sabut evitar el patiment innecessari. Ho hem fet en companyia dels cavalls i de la natura, connectant amb la nostra font interior, prenent la seva energia en moments foscos. Ho hem fet aprofitant la foscor per transformar-nos i deixar enrere les màscares de la personalitat i les limitacions autoimposades que ens diuen que hem de victimitzar-nos i patir.

Som a l’estiu. Aprofita la llum del dia! Si sents un rum-rum dins teu que et diu que alguna cosa no rutlla, si estàs instal·lat/da en el patiment, posa-hi remei. Vine a fer coaching amb cavalls et connectaràs a la VIDA.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima