Blog

You are Here Inici|Blog|COACHING AMB CAVALLS: 2017, L’

COACHING AMB CAVALLS: 2017, L’ANY QUE VAIG DECIDIR SER FELIÇ

Hi ha una dita castellana que diu, “año de nieves, año de bienes”. Així és que dono la benvinguda a aquesta nevada mentre escolto a la ràdio Mediterráneo.  Vaig néixer als Pirineus i m’estimo aquestes muntanyes amb passió, però admeto que des del primer moment que vaig escoltar Mediterráneo, l’esperit, la lletra i la música d’aquesta cançó em van captivar igual que si m’haguessin parit al Serrallo de Tarragona. Poc original per la meva part, la peça s’inclou dins la banda sonora vital de molta gent.

Penso que es deu a que quan una obra té ànima ens hi identifiquem ràpidament perquè, en el fons, tot el que percebem que té esperit o ànima és amor i tot el que és amor, inclosos nosaltres, ve d’una única font universal, el que les religions en diuen Déu. 

Quan els nostres pensaments, sentiments i accions sintonitzen amb la font ens sentim bé. Tots ho hem experimentat en major o menor mesura. Però el que ens porta a un nou paradigma i a canviar realment la manera de viure, per fer-ho amb plenitud i alegria, és connectar-s’hi de forma permanent.

Per contactar amb la font necessitem mirar dins nostre. Jung, psiquiatra suís del  segle XIX, deia: La teva visió es tornarà clara quan puguis mirar dins del teu cor, perquè qui mira cap a fora somia i qui mira dins seu desperta.

Si llegint aquestes línies penses que no ets qui vols ser, que no vius com t’agradaria, que no t’atreveixes a fer un canvi, que et fa por engegar un nou projecte o tancar alguna etapa de la teva vida; t’animo a que provis el coaching assistit amb cavalls fent el PROGRAMA DEL CANVI. 

El PROGRAMA DEL CANVI és un entrenament dirigit a persones que se senten insatisfetes sobre alguns aspectes de la seva vida o manera de ser i que afronten el seu dia dia mancats d’il·lusió, però que n’estan tips i que han decidit que aquest any 2017 buscaran i trobaran les claus de la seva felicitat.

El Programa consisteix en 5 sessions de coaching. Una hora per setmana o cada quinze dies en funció de les necessitats de cada client, per un preu total de 250 €, en les que es treballa:

    1. El descobriment personal: qui sóc o qui vull ser?
    2. El desbloqueig: què m’impedeix ser com vull ser i com canviar-ho?
    3. La visualització: De la realitat actual al futur desitjat.
    4. El mapa mental, el camí per ser o fer el que vull.
    5. Les accions per ser qui vull ser.

Els exercicis amb els cavalls, són peu a terra, aptes per a tothom. A través d’ells faràs un viatge interior i i t’adonaràs dels canvis que necessites per assolir els teus objectius, empoderant-te per dur-los a terme.

Informa’t a través d’ info@equanima.cat o del 673 64 90 65.

Per cert, Joan Manuel Serrat ha reeditat la seva mítica cançó interpretada ara per un conjunt d’artistes que volen mobilitzar consciències i fer que aquestes es manifestin en suport dels anomenats refugiats. 

Ajudem-los

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima