Blog

You are Here Inici|Blog|Coaching amb cavalls: el being one,

Coaching amb cavalls: el being one, una lliçó magistral

Aquest cap de setmana havia de ser a Madrid gaudint del Being One. Es tractava de la primera trobada internacional a Espanya de coaches, motivadors, gurús de la new age, tots amb molta anomenada i prestigi. Pocs dies abans de les conferències va sorgir la possibilitat de veure-ho via streaming des de casa i vaig apostar per canviar la meva entrada i fer-ho així.

La meva sorpresa quan m’hi vaig connectar va ser total en veure que l’organització havia estat desastrosa, que la gent no podia accedir a l’espai dedicat a la trobada, que fou canviat a última hora, i que l’havien suspès durant unes hores per, segons sembla, manca de pagament a alguns proveïdors. Molts assistents es van indignar i van anar a posar denúncies. Altres, veient que els ponents estaven disposats a fer-ho malgrat les adversitats, van acceptar quedar-se i fins i tot van donar més diners, a banda de l’entrada que ja havien pagat, per a que es pogués celebrar.

Vaig quedar al·lucinada! Vaig pensar que si hagués anat a Madrid probablement m’hauria indignat i, pràctica de mena con sóc, me n’hauria anat a fer el turista per aprofitar el viatge. Sort que vaig canviar l’entrada i ho veia des de casa ja que, el que va acabar passant, per a mi va ser extraordinari. Les conferències van ser brillants, però el millor van ser les 3.000 persones que van decidir quedar-se, malgrat tot, i SER UN. Em van donar una lliçó que recordaré sempre. Aquelles persones van fluir amb la situació, van deixar de banda tots els seus prejudicis i incomoditats i van concentrar-se en la solució al problema i no en el problema i se’n van sortir. Això és el que van destacar tots els ponents que hi van participar, penseu que alguns tenen un preu a l’alçada dels millors futbolistes, però lluny de mostrar cap classe de divisme, van fer honor al que prediquen es van adaptar a les circumstàncies i van donar el millor de si mateixos.

Gràcies Being One i gràcies a tots els que el veu fer possible. Tot ha estat un gran aprenentatge de lo meravelloses que poden ser les coses quan fluïm i prescindim del nostre ego.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima