Blog

You are Here Inici|Blog|Coaching amb cavalls per canviar de

Coaching amb cavalls per canviar de vida

Ja som a les acaballes de gener del 2018 i potser ets una d’aquelles persones que, aquest any, t’has plantejat fer un canvi a la teva vida però no passes d’això, dels plantejaments. Potser penses a canviar de feina, a marxar del país, a trobar parella, a deixar la que tens, a dur a terme la teva passió, a guanyar seguretat i autoestima, a trobar el sentit a la vida, a superar definitivament una mala experiència, a desfer-te d’un mal hàbit, a vèncer la por a fer alguna cosa, a ser tu de veritat…

Si estàs en aquest punt i voldries deixar la frustració, la queixa o l’apatia per passar a l’acció i per acabar el 2018 havent fet aquest canvi que desitges, el coaching amb cavalls pot ser el catalitzador que necessites per transformar el desig o somni en realitat.

Fent coaching amb cavalls concretaràs exactament el què vols. És molt important aquest primer pas de concreció perquè, sovint, quan no ens sentim amb forces d’afrontar un canvi, estem tan perduts, que ja no sabem què és el que volem amb certesa.

És quan ho concretem que podem potenciar totes aquelles aptituds que, encara que et costi de creure, ja tens o portes de sèrie per assolir l’objectiu que et proposes i per controlar les pors i les creences limitants que et paralitzen i que ara no et permeten afrontar un procés de canvi.

Et deus preguntar, com? T’ho explico: Els exercicis que et plantejaré amb els cavalls i que són tots peu a terra, vull dir que no es munta els cavalls i que, per tant, els pot fer tothom, et connectaran amb la teva essència.

I què és això de l’essència? Doncs allò pel què tu ets els que ets, allò dins teu que és permanent i invariable, allò que constitueix el fons del teu ésser, la teva natura pròpia.

Quan tu no estàs bé i no et sens capaç d’assolir un objectiu és perquè t’has desconnectat de la teva essència. Funciones des de les creences de la teva ment i no des de la teva natura pròpia.

Afortunadament, sempre som a temps de fer un reset, una neteja de les creences limitants que hem anat acumulant i que no permeten que el què realment som flueixi. Atreveix-te, fes-te un reset amb el programa del canvi, 5 sessions de coaching que et canviaran la vida.

Au, vinga, posa fil a l’agulla! Demana més informació o reserva la teva sessió a través del 673 64 90 65 o del mail info@equanima.cat. Estàs a un clic d’un gran canvi!

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima