Blog

You are Here Inici|Blog|Coaching amb cavalls i equinoteràp

Coaching amb cavalls i equinoteràpia: vivint la vida

Ens obstinem a veure problemes a tot arreu i ens oblidem de viure. Wayne Dyer dèia: Som sers espirituals, divins, tenint una experiència humana però no ens en recordem perquè ens hem deixat dominar per l’ego. L’ego és la part de nosaltres que actua a vegades com a jutge, a vegades com a botxí, a vegades com a víctima. Està centrat en la por, en el passat i en el futur i ens separa de l’experiència de viure el present que és de l’únic del que realment disposem. Ens allunya de comprendre que tot el que coneixem és una única cosa amb diverses manifestacions vibratòries i que tots estem connectats.

Temps enrere vaig convidar a col·laborar amb Equànima a una alumna d’un dels nostres cursos d’etologia equina. La idea li va semblar interessant i va acceptar. Però, tot d’una, van desaparèixer els seus mails i les trucades. Un dia, en un encontre casual, em va dir que volia muntar-se pel seu compte i, posteriorment, vaig rebre un mail on m’anunciava que iniciava una col·laboració amb una altra persona i m’oferia la possibilitat de llogar-los-hi les nostres instal·lacions. No us diré que no em va doldre. Em va doldre. El meu ego es va posar les botes: “t’ha pres el pel, això et passa per confiar en els demés, no et pots refiar de ningú i bla, bla, bla…” Tot això circulava pel meu caparró i vull dir que és simplement com jo ho vivia, no necessàriament la realitat.

Basant-me en el camí recorregut a través del coaching amb cavalls, vaig decidir experimentar allò que sentia no resistint-m’hi i, amb l’experimentació, el dolor es va anar fonent, fins que em vaig acomiadar del paper de víctima. En qüestió d’hores vaig desitjar-li sort dient adéu a l’experiència viscuda i obrint la porta a les noves possibilitats que podia oferir-me aquella situació.

Sabent que tot passa per alguna cosa, vaig titular-me com monitora d’equinoteràpia per poder desenvolupar el projecte per mi mateixa. Avui compto amb la col·laboració de dos centres i experimento una profunda felicitat, realització, alegria i amor cada vegada que faig una sessió d’equinoteràpia.

On vull anar a parar? Doncs en que l’important no és el que ens passa, sinó en com ho afrontem. Quan desitges una cosa:

– Focalitza la teva energia en el que vols de manera positiva, passi el que passi, tot és per alguna cosa.

– Identifica les creences limitants i les pors, experimenta-les, entenent-les t’ajudarà a desfer-les o posar-les sota control.

– Afronta el que et sembli que són problemes com oportunitats per aprendre.

-Viu en el present, GAUDEIX DEL PRESENT, sent i actua com si allò que vols que ja estès passant.

– Agraeix i estima.

Una forma d’aprendre a viure des d’aquesta perspectiva és a través del coaching amb cavalls. Si t’agraden la natura i els animals pots fer un gir de 180 graus a la teva vida seguint un dels nostres programes. Només amb 5 sessions descobriràs que tots els límits amb els que et trobes són essencialment mentals i que es poden dissoldre. Tens una vida plena de possibilitats, anima’t a descobrir-les i a viure-les.

Per a més informació escriu-nos a info@equanima.cat o truca’ns els 673 64 90 65 o consulta la nostra web www.equanima.cat.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima