Blog

You are Here Inici|Blog|Coaching amb cavalls: Pots tenir ex

Coaching amb cavalls: Pots tenir excuses o resultats

Aquesta frase, pots tenir excuses o resultats, és un lema que feia servir Luís Enrique, ex-entrenador del FCB, per motivar els seus jugadors. Per orientar-los cap el camí del treball i treure’ls de la cuneta de la queixa.

Els orígens del coaching es situen en l’àmbit educatiu i sobretot en l’àmbit esportiu. Aquesta idea, pots tenir excuses o resultats, és perfectament extrapolable a qualsevol àmbit de la vida d’una persona: familiar, acadèmic, professional, lúdic, personal…

Quan volem un canvi, en el camp que sigui, podem buscar la manera de fer-lo possible i posar-nos a caminar en aquella direcció o podem trobar mil excuses amb les que justificar perquè no fem allò que realment volem i, de passada, victimitzar-nos i autocompadir-nos.

Moltes persones es situen en el format de les excuses aconseguint dosis interminables de malestar i infelicitat. Altres, decideixen pilotar la seva vida en direcció als objectius que anhelen. Aquestes busquen resultats i els troben. Aquestes es caracteritzen per treure-li el suc a la vida, són més felices.

Si sents que necessites un canvi i vols trobar la manera de fer-lo possible desempallegant-te de les excuses, apunta’t al nostre programa de 5 sessions de coaching amb cavalls, i aconsegueix el resultat que desitges.

Posa’t en marxa: Truca’ns al 673 64 90 65 o escriu-nos a info@equanima.cat

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima