Blog

You are Here Inici|Blog|Coaching amb cavalls: viure en mome

Coaching amb cavalls: viure en moments de tensió política

Hi ha persones que, aquests dies, són totalment alienes a la situació política que travessa el país i continuen fent la seva vida al marge del que està succeïnt i, n’hi ha d’altres que, en major o menor mesura, es senten emocionalment afectades pels esdeveniments polítics.

Una client de coaching amb cavalls, m’explicava que treballar en la consecució del seu objectiu en aquests moments li resultava francament difícil perquè es sentia trasbalsada amb la situació política.

Un trasbals és una pertorbació intensa de la calma, de l’estat normal.

Vam fer un exercici amb els cavalls per obtenir eines que li permetessin matenir la calma i seguir concentrada en el seu objectiu. El que va sorgir ho comparteixo amb el seu permís per si pot ajudar altres persones:

*Limitar els canals d’entrada permanent de notícies, comentaris i suposicions i establir només tres moments per a informar-se durant el dia.

*Complir al màxim possible les rutines i costums habituals. Malgrat els esdeveniments, fer les tasques del dia a dia amb normalitat i de la millor manera.

*Parlar del conflicte amb educació i respecte cap a totes les opinions, sense fer-ne el tema exclusiu de les trobades. Plantejar altres matèries sobre les que dialogar que permetin descansar l’atenció permanent en la política.

*Fer un activitat nova que no tingui res a veure amb la situació política i que ens aporti benestar. (Va triar llevar-se cada dia a trenc d’alba, fer una caminada de 30 minuts i agraïr el neixement d’un nou dia).

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima