Blog

You are Here Inici|Blog|El coaching amb cavalls i el zen

El coaching amb cavalls i el zen

El zen és una branca del budisme que busca la il·luminació interior. Una de les escoles del zen defensa que al món hi ha dos tipus de creadors. Uns que creen coses, objectes, serveis idees i uns altres que treballen en el seu propi ser buscant l’obra mestra que cadascú porta en el seu interior.

El coaching amb cavalls està orientat cap aquesta última idea. L’efecte mirall que ens donen els cavalls, en el desenvolupament dels exercicis que es realitzen en les sessions, ens mostra quines són aquelles creences i pors que ens aturen i que ens impedeixen connectar amb aquesta obra mestra que portem dins.

Es tracta de fer un viatge al nostre interior, sortir de la ment i deixar de posar l’atenció en lo extern, ja que quan hi posem l’atenció sovint ens sentim paralitzats pels judicis propis i externs (bo/dolent, ho vull/no ho vull/).

El coaching amb cavalls ens ajuda a identificar els condicionaments socials ens impedeixen descobrir la nostra individualitat. Diu el Zen que la societat vol esclaus perquè tots els interessos creats requereixen obediència.

Amb el PROGRAMA DEL CANVI d’Equànima només estàs a 5 sessions de coaching amb cavalls per descobrir l’obra mestra que portes dins teu, per empoderar-te i moure’t amb llibertat, per ser qui ets i arribar on vols.

Les sessions són peu a terra, no es munta a cavall i per tant són aptes per a tothom.

Apunta’t al nostre PROGRAMA DEL CANVI i per només 250 €, 50€ per sessió impostos inclosos, entrena’t per ser feliç i viure com vols.

Pots trobar tota la informació a PROGRAMA DEL CANVI o consultar-nos el que necessitis saber a info@equanima.cat o al telèfon 673649065.

El moment per començar és ara!

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima