Blog

You are Here Inici|Notícies|Taller sobre disciplina positiva en

Taller sobre disciplina positiva en col·laboració amb SAINE

La neuropsicòloga Susana Forné, certificada en disciplina positiva i fundadora de Saine dirigirà, el proper dia 23 de setembre del 2017 a Equànima, un taller per a mares, pares, avis i educadors destinat a obtenir recursos per educar de manera assertiva els nens i nenes, evitant conflictes i baralles.

La disciplina positiva ens ensenya com educar des d’una responsabilitat recíproca. Ens mostra com ser ferms en la presa de decisions que afecten els menors des de l’amabilitat. Aporta eines per promoure el respecte mutu entre educadors i infants. Facilita recursos per reconduir les males conductes sense crits ni xantatges emocionals, assumint les conseqüències de la mala actuació com un aprenentatge de responsabilat de les nostres decissions i actes. Genera habilitats per desenvolupar-se com a persona i fa que tots els implicats es sentin realment connectats com a membres d’una família o d’un grup.

Es tracta d’un taller vivencial, és a dir, un taller per aprendre des de l’experiència viscuda a través de diversos exercicis. En aquets exercicis ens ajudarem del coaching amb cavalls el que ens permetrà, a través de les reaccions dels equins, de les pròpies i de les de la resta del grup, experimentar de primerà mà els efectes de la nostra manera d’educar i ens ensenyarà com millorar-la des del gaudi.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima