Blog

You are Here Inici|Blog|És quan dormo que hi veig clar, co

És quan dormo que hi veig clar, coaching amb cavalls

“És quan dormo que hi veig clar
Foll d’una dolça metzina,
Amb perles a cada mà
Visc al cor d’una petxina,
Só la font del comellar
I el jaç de la salvatgina,
–O la lluna que s’afina
En morir carena enllà.
És quan dormo que hi veig clar
Foll d’una dolça metzina.”

Començo amb aquest fragment del poema de J. V. Foix (1893-1987), titulat igual que el primer vers, per la seva bellesa i perquè descriu molt bé algunes de les temàtiques que sorgeixen a través del coaching amb cavalls:

Les persones tenim somnis però sovint viure en el paradigma que hem de complir determinades obligacions ens allunya del mateixos i només ens permetem imaginar-nos-els mentre dormin. Sovint, quan ho fem, i ens n’adonem, li restem importància. Ho atribuïm a un estat de bogeria transitòria, i, de seguida, posem límits als nostres desitjos amb el fre de la por al canvi tensat al màxim.

La desconnexió de la natura i el triomf de l’individualisme que imperen en l’actual cultura occidental ens fan sentir sols i separats de la resta, de forma que molts afronten el dia a dia com una mena de lluita contra els elements, sense gaudir pura i simplement de l’experiència de viure. Sembla que només els poetes, els folls o els il·luminats encara conservin el saber que tot és una única cosa (“sóc la font del comellar, el jaç de la salvatgina o la lluna que s’afina…”) i que tot és possible, com deia un altre poeta, Miquel Martí Pol.

Els paràmetres socials que difonen els mitjans del que ha de ser la bellesa, l’èxit i la manera de viure són inassolibles per la majoria de la població, rauen en la falsedat i estan basats en el tenir i no en el ser. Quan vam permetre deixar de creure que som sers complerts per nosaltres mateixos tal i com som, talment com si duguéssim perles a cada mà?

Connecta’t a la vida, fes realitat els teus somnis, senti’t part integrant d’aquest món, sigues tu, estima’t i estima.

Si en tens ganes, però no saps com fer-ho, et proposo que provis el coaching amb cavalls. Amb el Programa el Canvi, 5 sessions de coaching amb cavalls, per un preu total de 250€, 50€ per sessió, renaixeràs:

-descobrint els teus objectius vitals.
-desbloquejant les pors, creences i límits que t’impedeixen assolir-los.
-Visualitzant el projecte que vols desenvolupar.
-planificant pas a pas com dur-lo a terme.
-actuant de forma congruent amb la teva veritable manera de pensar i sentir.

Per a més informació i/o reserves pots contactar amb nosaltres a través de info@equanima.cat o del t. 673 64 90 65.

Només estàs a un pensament d’un gran canvi!

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima