Blog

You are Here Inici|Blog|Equicoaching: ser congruent amb un

Equicoaching: ser congruent amb un mateix per ser feliç

En algun moment ens vam desconnectar de la natura i del bé comú i vam primar el benestar individual al del planeta i al de tots els que en formem part. Aquest comportament ens ha fet perdre la connexió amb nosaltres mateixos. Ja no sabem qui som i, durant anys, hem confós la nostra essència amb un personatge que mostrem portes enfora i del qual ens justifiquem portes endins, però, que té poc a veure amb qui som realment. Arriba un moment a la vida que aquesta creació ja no ens omple, ens falta alguna cosa més èteria que no sabem definir, però que sabem que ens manca.

Quan això passa, l’equicoaching o el coaching amb cavalls ens pot ajudar. Com? Primer, perquè el coaching amb cavalls es practica a la natura. La natura, de la que formem part encara que a vegades ja no ens ho sembli, sempre ens porporciona un retorn al jo essencial. Estar amb cavalls, uns animals d’una bellesa i noblesa infinites, en un entorn de llibertat, ens facilita la connexió amb aquest jo i la seva apertura. Aquesta apertura desvetllarà els valors fonamentals de cada persona.

Fent exercicis de coaching amb els cavalls, sempre preu a terra, la persona podrà experimentar com de congruent és ella, durant el seu dia a dia, amb aquests valors. Sovint els nivells de congruència són baixos i per això hi ha aquest sentiment de buidor existencial escampat per arreu. Els cavalls no toleren la incongruència. Quan la detecten marxen. La incoherència per ells és perillosa. Aquest comportament dels equins ens ajuda a prendre consciència de forma automàtica de l’efecte nociu que té per a nosaltres viure sense respectar el nostre Ser esencial, el Jo Sóc.

Eckhart Tolle diu que el goig de ser és l’alegria de ser conscient.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima