Equip

You are Here Inici|Equip

Marta Rey Cervós

La Marta és coach, monitora d’equinoteràpia, advocada especialitzada en dret dels animals i autora del llibre “coaching asistido con caballos”.

Com a coach exerceix des de l’any 2012, està certificada per The International School of Coaching, en Coaching Assistit amb Cavalls, sota la formació de Tàlia Soldevila Nightingale de l’empresa Equilibri, i també ha cursat estudis a la Universitat Oberta de Catalunya amb els següents certificats: Introducció al Coaching i Coaching II. És monitoria d’equinoteràpia pel Centre d’estudis de Postgrau Euroinnova. Postgrau de coaching orientació i assessorament en el món laboral per l’àrea de psicologia i ciències de l’educació de la UOC. I, ha efectuat el Curs sobre els transtorns de l’aprenentatge, de la conducta i afectius: diagnòstic i intervenció, de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i UTAE.

En quant a coneixements equins conviu, des de fa anys, amb un ramat de cavalls. Amb la voluntat de tenir una relació respectuosa i empàtica amb els cavalls s’ha format, entre d’altres, amb l’etòloga Lucy Rees (doma natural I, munta etològica), el domador Agustí Llaudó (munta etològica), el terapeuta de comportament animal Víctor Ros (benestar físic i mental del cavall) i el horsemanship Sergio Jódar (fonaments equins). Ha estat alumna del curs d’especialització en etologia de la Universitat de Lleida.

La seva passió vers els cavalls i els beneficis que comporten aquests animals per a les persones la van conduir fins al coaching amb cavalls i l’equinoteràpia peu a terra. A través dels cavalls la Marta ajuda les persones a viure amb congruència amb el que pensen, el que senten i el que el fan per aconseguir els seus objectius o per millorar les seves habilitats.

Com a advocada, si teniu curiositat, podeu consultar el seu CV a :

https://reyadvocat.wordpress.com/la-firma/

Albert Flores Fernández

albert-fernandezDiuen a casa seva i els que el coneixen des de petit que l’Albert va néixer i créixer somiant en cavalls. Ben aviat es va adonar que les peülles dels equins són un pilar fonamental de la seva salut i es va fer ferrador. Va estudiar a la Escuela de Herradores y Centro de Formación Ecuestre Sierra Norte i ha cursat Introducció al Cavall descalç I i II, a l’Escola Agrària del Pirineu. Amb el pas del temps, però, es va adonar que ferrar un cavall va contra la seva natura i contra la seva salut i es va especialitzar en barehoof. Ferrar és cosa del passat. Afortunadament avui, si cal, hi ha calçat per a cavalls.

Per la seva manera de relacionar-se amb els cavalls, munta’ls i entendre’ls, podem dir que l’Albert és una d’aquelles persones que té savvy. Ha estat instruït pel Chico Ramírez en Maneig Natural del Cavall.

En la seva feina es desviu pel benestar dels cavalls i aposta pel barehoof en tots aquells equins que puguin ser tractats amb aquesta tècnica. La seva personalitat i bon fer amb èquids i humans facilita qualsevol activitat que es dugui a terme entre aquests.

Podeu consultar el seu blog a:

Albert Flores Fernández

 

Facilitadors equins

És una euga hispanoàrab de caràcter auster que prové de Màlaga. Durant un període de la seva vida va estar desatesa, totalment recuperada d’aquella experiència, avui ens fa feliços veure com ha restablert la confiança en ella mateixa i en les persones.

És un cavall àrab sociable i juganer. Prové de l’Alt Urgell, es viu i curiós, tot ho ha de tocar i experimentar, és una mica trapella. Si alguna cosa el sorprèn reacciona a la velocitat de la llum.

És un cavall pintat. Prové d’Esparreguera i combina un caràcter impetuós amb una tendresa extrema. Vetllant per la seguretat dels seus companys està sempre pendent de tot i de tothom. Li encanta interactuar amb humans.

La Làctia era una euga appaloosa molt sociable, sensible i espavilada. Es va criar amb la seva mare en prats de pastura i no va estar mai sola. Això la feia equilibrada, feliç i confiada. Va morir el 7 de febrer del 2020. L’estimarem i la recordarem sempre.

És un cavall angloespanyol. Prové de l’Alt Urgell, té molta personalitat i curiositat per aprendre coses noves. Va ser comprat de poltre, separat prematurament de la seva mare i el vàrem salvar de morir a l’escorxador perquè en crèixer no el podien dominar. Desprès d’un any amb el ramat està completament sociabilitzat.

És un cavall de muntanya amb sang árab. Prové de l’Alt Urgell. Té un temperament pacífic i amistós. Va correr la mateixa sort que el Texas i també després d’un any amb el ramat es relaciona facilment amb cavalls i persones.

Van passar 8 mesos del 2020 amb nosaltres per recuperar-se d'una situació difícil. Avui, ja refets, són a casa seva. Un bocí del nostre cor va marxar amb ells.

És una euga creuada d'àrab i paint, molt desperta i amb moltes ganes de formar part del ramat. Esperem que ben aviat s'adaptin tots i senti que ha arribar a casa seva.

Equanima