Facilitadors equins

You are Here Inici|Facilitadors equins

 

Facilitadors equins

És una euga hispanoàrab de caràcter auster que prové de Màlaga. Durant un període de la seva vida va estar desatesa, totalment recuperada d’aquella experiència, avui ens fa feliços veure com ha restablert la confiança en ella mateixa i en les persones.

És un cavall àrab sociable i juganer. Prové de l’Alt Urgell, es viu i curiós, tot ho ha de tocar i experimentar, és una mica trapella. Si alguna cosa el sorprèn reacciona a la velocitat de la llum.

És un cavall pintat. Prové d’Esparreguera i combina un caràcter impetuós amb una tendresa extrema. Vetllant per la seguretat dels seus companys està sempre pendent de tot i de tothom. Li encanta interactuar amb humans.

La Làctia era una euga appaloosa molt sociable, sensible i espavilada. Es va criar amb la seva mare en prats de pastura i no va estar mai sola. Això la feia equilibrada, feliç i confiada. Va morir el 7 de febrer del 2020. L’estimarem i la recordarem sempre.

És un cavall angloespanyol. Prové de l’Alt Urgell, té molta personalitat i curiositat per aprendre coses noves. Va ser comprat de poltre, separat prematurament de la seva mare i el vàrem salvar de morir a l’escorxador perquè en crèixer no el podien dominar. Desprès d’un any amb el ramat està completament sociabilitzat.

És un cavall de muntanya amb sang árab. Prové de l’Alt Urgell. Té un temperament pacífic i amistós. Va correr la mateixa sort que el Texas i també després d’un any amb el ramat es relaciona facilment amb cavalls i persones.

Van passar 8 mesos del 2020 amb nosaltres per recuperar-se d'una situació difícil. Avui, ja refets, són a casa seva. Un bocí del nostre cor va marxar amb ells.

És una euga creuada d'àrab i paint, molt desperta i amb moltes ganes de formar part del ramat. Esperem que ben aviat s'adaptin tots i senti que ha arribar a casa seva.

Equanima