Blog

You are Here Inici|Blog|Fluint fent coaching amb cavalls

Fluint fent coaching amb cavalls

Mihaly Csikszentmihalyi, psicòleg, estudiós de la psicologia positiva, creador de l’idea de viure fluint com a sistema per viure feliç, afirma en el seu llibre Flow que, tal i com deia l’Oracle de Delfos primer has de conèixer el teu ego (coneix-te a tu mateix) i després dominar-lo.

Quan fluïm ens oblidem de nosaltres mateixos, però, quan estem apàtics, preocupats o avorrits el “jo” ocupa el centre de la nostra atenció. Csikszentmihalyi després d’analitzar les diferents experiències de persones arreu del món va concloure que les persones fluïm quan tenim experiències autotèliques.

Les experiències autotèliques son aquelles en les que la recompensa obtinguda es deriva del mateix acte de realitzar l’activitat, independentment de les seves conseqüències.

De manera semblant al que proposem al Programa del Canvi quan fem coaching amb cavalls, aquestes experiències es caracteritzen per:

1.- Tenir una meta clara

2.- Que aquesta meta estigui en harmonia amb la nostra essència.

3.- Que ens faci desenvolupar i millorar habilitats.

4.- Que ens permeti concentrar-nos i focalitzar-nos de tal forma que ens oblidem del nostre ego.

5.- Que sentim que tenim el control personal (control de pors i límits propis, disciplina de treball i actitud) sobre les taques o activitats que ens cal fer per assolir la meta.

6.- Que acceptem els errors, fracassos i les ingerències externes com oportunitats de creixement i aprenentatge que formen part del camí cap a la meta.

Vols viure fluint? Apunta’t al Programa del Canvi : 5 sessions de coaching amb cavalls a través de les que només per 250€ en total, 50€ per sessió, aprendràs a viure amb harmonia amb tu mateix i tindràs la gratificant sensació de descobrir que, tal i com deia Marc Aureli:

Qui viu amb harmonia a un mateix, viu amb harmonia amb l’univers.

Per a més informació i reserves escriu-nos a info@equanima.cat o truca’ns al 673 64 90 65.

ABOUT THE AUTHOR

The author didnt add any Information to his profile yet

LEAVE A COMMENT

Equanima