Marta Rey Cervós

You are Here Inici|Marta Rey Cervós

Marta Rey Cervós

La Marta és coach i advocada especialitzada en dret dels animals i autora del llibre “coaching asistido con caballos”.

Treballa coma a coach des de l’any 2012. Es va certificar a The International School of Coaching, en Coaching Assistit amb Cavalls, sota la formació de Tàlia Soldevila Nightingale de l’empresa Equilibri, i també va cursar estudis a la Universitat Oberta de Catalunya amb els següents certificats: Introducció al Coaching i Coaching II. Monitora d’Equinoteràpia 2017, Euroinnova Business School Centro Estudios de Postgrado. Àrea de psicologia i cienciències socials, Posgrau en Coaching: Orientació i Assesorament en el Món Laboral per la UOC 2019. Intervenció emocional i de conducta en ens i alodescents, Integratek 2022

En quant a coneixements equins, conviu a diari amb un ramat de cavalls. Amb la voluntat de tenir una relació cordial i empàtica amb ells es va formar, entre d’altres, amb l’etòloga Lucy Rees (doma natural I, munta etològica), el domador Agustí Llaudó (munta etològica), el terapeuta de comportament animal Víctor Ros (benestar físic i mental del cavall) i el horsemanship Sergio Jódar (fonaments equins). Ha estudiat el curs d’especialista en etologia per la Universitat de Lleida.

La seva passió vers els cavalls i els beneficis que comporten aquests animals per a les persones la van conduir fins al coaching amb cavalls. A través dels cavalls la Marta ajuda a les persones a viure en coherència amb el que pensen, el que senten i el que el fan per aconseguir el que volen.

Com a advocada, si teniu curiositat, podeu consultar el seu CV a :

http://www.reyadvocat.wordpress.com/

Equanima