Slide background

ECOTURISME

Una manera diferent de relacionar-se amb els cavalls i retrobar-se amb la natura.

Activitats eqüestres individuals, per parelles, grups o famílies.

Són activitats destinades als amants dels animals que vulguin aproximar-se als cavalls des de una relació d’igualtat pel plaer de passar junts una estona i per aprendre com són i com es comuniquen, per entendre, com es veu el món a través dels ulls d’un cavall.

Les visites han de ser concertades prèviament via telèfon o e-mail
(*impostos inclosos)

Un dia de cavalls

90/pers.

  • T’agraden els cavalls però les hípiques et deprimeixen? Et encantaria passar tot un dia amb un ramat de cavalls a l’aire lliure? A equànimes t’oferim aquesta possibilitat. Som animalistes i hem treballat molt per aconseguir donar a 6 cavalls una vida el més equina possible.
Ecosegre

20€/pers.

  • Gaudeix d’un passeig guiat inoblidable per la riba del Segre. Comença descobrint els ocells d’aquest riu amb un expert ornitòleg local, per després endinsar-te en el desconegut món dels cavalls de la mà d’una etòloga especialitzada.
    A partir de 9 anys. Mínim 4 pax, màxim 20 pax
Companyia equina

10€/pers.

  • Per a persones que estimen els cavalls i simplement volen passar una estona amb ells en llibertat al prat, llegint un llibre, escoltant música o contemplant-los. Durada: 1 hora.

 

Connexió Equina

20€/pers.

  • Per a persones que volen estar i aprendre dels cavalls però no els volen muntar. Durant una hora estaran amb els cavalls en llibertat, aprendran unes nocions d’etologia equina, aprendran a conduir un cavall del ramal i a cuidar-lo.

 

La meva família i els cavalls

15€/pers.

  • La meva família i els cavalls: Durant una hora i mitja pares i fills entren en contacte amb els cavalls en llibertat, aprenen unes nocions d’etologia equina, tenen cura d’un cavall i el raspallen, aprenen a portar-del ramal i finalment fan un petit exercici de coaching orientat a cohesionar el nucli familiar. Durada: 1:30 hores. 12 € per persona.